TAKMÅLARSKOLAN

Under många år har DM TAK sökt kompetent personal inom takmålningsyrket. Vi upptäckte att yrket inte hade en standardiserad utbildning. De som målade tak hade lärt sig från någon som hade lärt sig från någon och så vidare…

Vi såg att de flesta som utgav sig för att kunna måla tak hade mycket missförstånd på ämnet och kunde inte leverera hög kvalitet. Visst, färg kom på taket men hur länge höll det och hur mycket färg hamnade på andra ställen än taket?

Under 2011-2012 skapade jag och Kristoffer Helander första utkastet av takmålarmanualen. Kristoffer som jobbat på DM TAK sedan 2004 har blivit upplärd av mig och har under de senare åren utvecklat detaljer i effektivitet och utförande för att nå högsta kvalité.

Under våren 2012 höll DM TAK för första gången vår egna Takmålarskola med mycket gott resultat. Personalen lärde sig snabbt och lyckades komma upp i bra löner samtidigt som kvalitén vart högsta möjliga. Alltid godkända besiktningar med inga eller få anmärkningar av de besiktningsmän som inspekterat våra takmålningar.

 

/David Frykman

VD

Vad säger kunderna om oss?

 • Gediget arbete, snabb återkoppling. Prisvärda
  Johan S
 •  Vi hade ett mycket fint samarbete i samband med takmålning. Offerten hölls och tidsplanen likaså. Personalen är mkt proffsig och vänlig.
  Joakim S
 • Proffsiga och ett trevligt bemötande. Bra utfört arbete.
  Christopher W
 • Proffsiga i utförande, uppträdande vid arbetena och välstädad arbetsplats efter arbetets färdigställande.
  Tomas A

Vi svarar gärna på era funderingar:

Bilder från Takmålarskolan