TAKLÄGGNING

Takomläggning Stockholm

DM TAK – Erfarna takläggare med lång erfarenhet av Takläggning i Stockholm. Våra professionella takläggare har en lång erfarenhet inom takläggning samt alla typer av takarbeten. Våra takläggare levererar högsta kvalitén av takomläggning och vi kan försäkra våra kunder taksäkerhet och trygghet med lång garanti.

Professionellt och fackmannamässigt takläggning i Stockholm

Vårt tips är att inte snåla på kostnaden för underarbetet och detaljerna. Läckage på gamla tak uppstår nästan alltid intill genomföringar och på grund av material av sämre kvalitet.

Därför tjänar fastighetsägare mycket pengar på att välja ett kompetent takföretag som använder material av hög kvalitet och som vet hur detaljerna skall tillverkas och monteras korrekt.

Med kompetenta takläggare och plåtslagare från DM TAK får du detaljerna fackmannamässigt utförda och kan fokusera på dina intressen med vetskapen att ditt nya tak från DM TAK (Sveriges bästa takläggare 2016 och Årets Hantverkare 2016) bidragit till en av dina bästa investeringar.

Återanvända taktegel?

Gamla tegeltak med handslagna pannor är relativr sett sällsynta och bibehålls i stor utsträckning vid takomläggning.

Miljö- och utseendemässigt kan de oftast vara fördel om denna typ av pannor kan återanvändas. Livslängden när det gäller tegelpannor kan i stort sett vara obegränsad.

Det ställs då ännu större krav på underarbete och känsla för hantverk för att uppnå både täthet och estetik.

Vad säger kunderna om oss?

 • Gediget arbete, snabb återkoppling. Prisvärda
  Johan S
 •  Vi hade ett mycket fint samarbete i samband med takmålning. Offerten hölls och tidsplanen likaså. Personalen är mkt proffsig och vänlig.
  Joakim S
 • Proffsiga och ett trevligt bemötande. Bra utfört arbete.
  Christopher W
 • Proffsiga i utförande, uppträdande vid arbetena och välstädad arbetsplats efter arbetets färdigställande.
  Tomas A

Vi svarar gärna på era funderingar:

Här är ett urval av utförda arbeten.