JOBBA PÅ DM TAK

Lediga tjänster:

Intresseanmälan

Vi söker:

  • Takmålare
  • Takläggare
  • Plåtslagare
  • Snöskottare

Är du rätt person för vårt team?

  •  Jag gillar att jobba fysiskt på höga höjder
  • Jag är ansvarsfull och vill göra ett bra jobb
  • Jag vill utvecklas och bli professionell inom takyrket
  • Jag vill ha möjligheten att, om jag vill, kunna utvecklas till att bli arbetsledare

 

Mvh Magda Lito

Personalchef

Referenstext på nöjd anställd:

“DM TAKs utbildning till takmålare gav mig kunskap och färdighet att tvätta, serva och måla plåttak från början till slut. Med den personlighetsbaserade anställningen och det stressfria upplägget är sköna kollegor och en bra utveckling givet. Ansvarsnivån på jobbet ger mig möjligheten att känna mig som min egen chef och då har vi ändå redan grymt härliga chefer

Utsikten och känslan av frihet uppe på Stockholms tak är en härlig bonus som får mig att känna mig hemma”

/Tobbe

Vi svarar gärna på era funderingar:

Så gör vi tak som håller längre!

Extra stor vikt vid yrkeskunnande, grundarbete och kvalitetskontroll. Vår personal vidareutbildas till högsta nivå av hantverkskunnande. Därför kan vi leverera tak som håller längre och som är den bästa investeringen på sikt för fastighetsägaren.

DM TAK är ett företag som startades 2001 med målsättningen att höja kvalitén inom takbranschen. Vår vision är att leverera den högsta kvalitén på takarbeten. Inom takmålning och takomläggning strävar vi efter att sätta en ny, högre standard som inspirerar andra takentreprenörer och industrier att följa vårt exempel.

/David Frykman

Grundare och VD